Покроковий процес приготування
Желатин перекладаємо в підходящий посуд і заливаємо холодною кип'яченою водою. Ми залишаємо на 40 хвилин, щоб він набряк.
Дотримуйтеся інструкції, яка написана на упаковці вашого желатину.
Для початку нам необхідно подрібнити печиво в крихту: блендером, комбайном або звичайною качалкою.
Крихітку печива перекладаємо в глибоку миску і вливаємо в неї розтоплене вершкове масло, охолоджене до кімнатної температури.
Все дуже ретельно перемішуємо, щоб печиво ввібрало в себе масло рівномірно.
Будь-яку круглу форму застилає харчовою плівкою і викладаємо в неї основу з
Формуємо бортики і все разравниваем.
Прибираємо основу в холодильник на той час, поки будемо робити сирну начинку.
Желатин нагріваємо будь-яким зручним способом, до повного розчинення: але ні в якому разі не кип'ятимо.
Даємо йому трохи охолонути.
У глибокому посуді змішуємо сир, варене згущене молоко і вершки. Збиваємо занурювальним блендером до однорідності.
Порада. Можете поекспериментувати і додати в начинку шматочки шоколаду або фруктів: буде теж дуже смачно.
Вливаємо в сирну масу злегка остиглий желатин, продовжуючи збивати блендером.
З холодильника дістаємо форму з основою, виливаємо в неї нашу сирну масу.
Розрівнюємо начинку, відправляємо торт в холодильник до повного застигання: приблизно на 3-4 години.
Після того, як торт застигне, його можна прикрасити на свій смак: я прикрашаю розтопленим шоколадом.
Смачного!
З питань розміщення, співробітництва та реклами звертайтесь:
e-mail: prodneprsite@gmail.com Адміністрація сайту не несе відповідальності
за розміщену інформацію в розділах оголошень та форумі.