Для приготування рулетів потрібно: листи вафельні (квадратні) 4 шт.,
масло вершкове 200 гр,,
крекер шоколадний 200 гр,
желе фруктове одну пачечку,
молоко 2-3 скл.,
цукор 2 скл.,
кокосова стружка 100 гр,
какао 2-3 ст.л.,
ванільний цукор 2 пач.
Першим етапом потрібно приготувати міцне желе у прямокутній формі (товщиною від 0,5 до 1 см)
Крекер перемолоти на порошок. Додати 1,5 скл. цукру, какао, і пачечку ванільного цукру.
Все залити двома склянками гарячого кип’яченого молока. Розмішати до утворення однорідної маси.
Кокосову стружку залити ½ склянки киплячого молока.
Дати охолонути, додати ½ склянки цукру і 200 грамів вершкового масла. Збити до однорідного крему.
На вафельний лист викладаємо тонким шаром першу шоколадну масу.
Зверху тоненьким шаром кокосовий крем.
На один край листа кладемо полосу желе.
Міцно скручуємо рулет (щоб вафельний лист не ламався можна готувати на вологому рушнику, тоді процес скручування буде простіший).
Готовим рулетам дати застигнути у холодильнику.
Використовуючи різноколірні вафлі, желе та кокосову стружку можна приготувати справжнє розмаїття кольору та смаку.
З питань розміщення, співробітництва та реклами звертайтесь:
e-mail: prodneprsite@gmail.com Адміністрація сайту не несе відповідальності
за розміщену інформацію в розділах оголошень та форумі.